Duurzaamheid en Sociale Betrokkenheid bij Shagam

Bij Shagam streven we niet alleen naar het leveren van hoogwaardige bordspellen en speelgoed, maar ook naar een duurzame en maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering. We begrijpen dat sommige producten, ondanks kleine onvolkomenheden, nog steeds van grote waarde zijn. Daarom hebben we besloten om deze producten een tweede kans te geven en een positieve impact te maken op de gemeenschap.

Onze Duurzame Aanpak: Speelgoeddonaties aan de Speelgoedbank
Bij Shagam geloven we in duurzaamheid en het minimaliseren van verspilling. Daarom doneren we producten die retour komen vanwege kleine onvolkomenheden, zoals een deukje in de doos, aan de Speelgoedbank. Deze producten zijn nog steeds in uitstekende staat en kunnen met plezier worden gebruikt door kinderen.

Enkele keren per jaar gaan we persoonlijk langs bij verschillende speelgoedbanken om deze gedoneerde producten te overhandigen. We geloven dat elk kind recht heeft op speelplezier, ongeacht de financiële situatie van hun ouders. Daarom voegen we ook altijd een aantal gloednieuwe producten toe aan de donaties, zodat we niet alleen speelgoed recyclen, maar ook nieuwe vreugde brengen in de levens van kinderen.

Met jouw aankoop bij Shagam draag je indirect bij aan deze prachtige missie. Samen kunnen we een lach op het gezicht van kinderen toveren en hen laten genieten van het speelplezier dat elk kind verdient.